Aanbouw met lichtstraat Naaldwijk

Aanbouw met lichtstraat

Plaats
Naaldwijk

Deze opdrachtgever legde bij ons de vraag neer om van de serre een aanbouw te maken. Samen hebben we hier een passend plan voor gemaakt die volledig voldeed aan hun wensen. Gekozen is voor aanbouw met lichtstraat voor voldoende licht en warmte-werend glas zowel van de schuifpui als de lichtstraat. In samenwerking met leveranciers naar wens van de klant en onze eigen partners hebben we de verbouwing naar een mooi eindresultaat gebracht.

Bekijk de foto's

Klant aan het woord

“In 2019 het idee opgevat om onze serre te laten slopen en dit gedeelte bij de woonkamer te trekken, zoek daar dus maar eens een aannemer bij, je weet maar nooit natuurlijk.

De keuze is uiteindelijk gevallen op LV Bouw om hun de opdracht te geven (lees: te vragen of zij het wilden doen).

Zelf had ik nog nooit van het bedrijf gehoord maar het was een hele goede keuze, we hebben daar tot op heden geen moment spijt van gehad.

Vanaf het eerste oriëntatie gesprek tot het accepteren van de offerte kwamen er zaken naar boven om over na te denken en er is nog redelijk wat veranderd, er wordt met je meegedacht en dat is heel fijn. Zo is er o.a. uiteindelijk gekozen voor warmte-werend glas in de schuifpui en lichtstraat, zelf was ik niet op het idee gekomen.

Het afstemmen met door mezelf uitgekozen bedrijven zoals Aircoland, Arkoel en Floors for You was ook geen enkel probleem, de opstelling van LV Bouw is zeer flexibel te noemen.

Het contact via Whatsapp en indien nodig per telefoon verliep vloeiend, ik kreeg zelf het idee dat ik soms te veel contact zocht maar het was nooit een probleem. Geweldig om dit te ervaren.

De continuïteit, wat voor ons zeer belangrijk is i.v.m. de handicap van mijn echtgenote, was geweldig en alles verliep zeer vlot. Vanaf de sloop tot de oplevering heeft +/- 7 weken geduurd.

Het eindresultaat, want daar gaat het natuurlijk om, is ronduit prachtig te noemen. Dit is mede te danken door het hele team en ook door de bedrijven waar ze mee samenwerken, loodgieter, metselaar, stukadoor en vooral ook schilderbedrijf Barry Heerschap hebben een prachtig eindproduct afgeleverd.

Zijn er dan echt geen minpuntjes? Eigenlijk niet maar een checklist voor mensen zoals ik zou een heleboel vragen kunnen voorkomen. Gewoon een lijst met aandachtspunten van start tot finish, het lijkt me handig.

Ga er van uit dat ik nooit meer naar een aannemer hoeft te zoeken, volgende keer weer LV – Bouw!

Fer van der Linden, Van Serre naar Aanbouw

Nieuwsgierig geworden en meer informatie nodig?